16 February, 2023

Career

Supply Quality Assurance (SQA)

Quintus står inför en spännande satsning vad gäller företagets kvalitetsarbete och söker nu en engagerad och relationsbyggande SQA med flera års erfarenhet av arbete med kvalitet- och leverantörsutveckling. Rollen är ny och du ges stora möjligheter att vara med och påverka Quintus fortsatta utveckling inom leverantörskvalitet.

Arbetet

Som SQA blir du del i vårt kvalitetsteam med mycket nära koppling till företagets övriga avdelningar som inköp, engineering, produktion, logistik och försäljning. Du kommer även att arbeta nära våra leverantörer för att lära av misstag och tillsammans förhindra att de upprepas. Du får en central och övergripande roll med huvudfokus på att driva och utveckla vår SQA process samt det övergripande kvalitetsarbetet mot leverantörer. Det är en mycket utåtriktad och samverkande roll där du blir en viktig del i vårt strategiska inköpsarbete och kommer att delta i utvärdering och bedömning av nya och befintliga leverantörer och dess förmåga att leverera kvalitativa produkter enligt Quintus standard.

Arbetet mer i detalj:

  • Tillsammans med kvalitetsteamet utveckla strategier, processer och metoder inom kvalitetsområdet.
  • Drivande i arbetet med att tillsammans med kollegor utveckla våra leverantörers förmåga att arbeta strukturerat med grundorsaksanalyser för att på ett hållbart sätt förhindra att misstag upprepas.
  • Samarbeta med övriga avdelningar för att hantera kvalitetsproblem samt driva kvalitetsförbättringar med våra leverantörer.
  • Driva och utveckla våra processer för leverantörskvalitet, leverantörskvalificering och uppföljning av leverantörernas kvalitetsstatus.
  • Aktivt delta i utvärdering och granskning av nya och befintliga leverantörer.
  • Stöd och kravställande till hela organisationen gällande leverantörsrelaterade störningar där återkoppling från våra leverantörer till Quintus är en viktig pusselbit.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område och som har flera års erfarenhet av kvalitetsarbete tillsammans med leverantörer, gärna inom industrin. Du har en god teknisk förståelse och är väl insatt i verktyg och metoder kopplat till kvalitet. Eftersom de flesta av våra leverantörer är internationella behöver du kunna kommunicera väl på både engelska och svenska i tal och skrift

Som person är du mycket kommunikativ och drivande, och trivs i en social, utåtriktad och samverkande roll med stort eget ansvar. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer höga krav på struktur och förmåga att bygga starka och långsiktiga relationer. Att ha förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och samtidigt kunna jobba med detaljerna kommer att hjälpa dig att lyckas med uppdraget. Vi ser gärna att du har ett intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor och gillar att hålla dig uppdaterad gällande lagar, krav och trender.

Låter detta intressant?

Vi berättar gärna mer! Kontakta ansvarig rekryterare Anna Hemmingsson på Norén & Lindholm, telefon 070-77 88 135 eller anna@norenlindholm.se. Din ansökan registrerar du så snart som möjligt, dock senast den 3 mars på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.