19 January, 2023

Career

Sommarvikariat

Är du redo att skaffa arbetslivserfarenhet i ett högteknologiskt företag? Ta chansen att vara delaktig i ett högt presterande team och sätt starten för din framtida karriär.

Under ditt sommarvikariat på Quintus får du erfarenhet av hur en karriär inom ett världsledande företag kan se ut. Du kommer att ingå i ett professionellt team inom ditt ämnesområde av studier och arbeta tillsammans med kollegor på Quintus med pågående affärsutmaningar och projekt. Exempel på avdelningar där du kan få chansen att utföra dina arbetsuppgifter: Mekanisk konstruktion, El/Automation, Logistik, Digitalisering, Eftermarknad – Customer Service och Support eller i vår Produktion.

Exempel på arbetsuppgifter som tidigare sommarjobbare har utfört: Mjukvaruutveckling och analys av data från våra produkter, Analys och kartläggning av prissättning för reservdelar, produktutveckling inom maskinkonstruktion, analys av produktionsteknik och utrustning.

Du kommer ha ett vikariat på 100% som sträcker sig mellan 5-12 veckor, fördelat över juni till augusti, vilket beslutas tillsammans med din handledare. Samtlig sommarpraktik sker på Quintus huvudkontor i Västerås och är 100% på plats.

Vem är du?

  • Du har en pågående utbildning inom Civilingenjör
  • Du har ett genuint intresse och passion för avancerad teknik
  • Har väldigt god kunskap i engelska, både i tal och skrift.
  • Förmåga att arbeta självständigt, ta initiativ och vara kreativ
  • Du är öppensinnad, social och har hög kommunikativ förmåga
  • Du är driven, ambitiös och har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv

Ansökan

Om du är intresserad av att arbeta på Quintus under sommaren 2023, ansök genom att skicka CV, personligt brev och dina betyg till recruitment@quintusteam.com. Då rekryteringsprocessen sker löpande ber vi dig att ansöka så fort som möjligt, men inte senare än 2023-03-31.