25 March, 2022

Career

Materialhanteringschef

Ta chansen att bli en del av ett världsledande företag där du får möjlighet att leda och utveckla materialhanteringen, vilket innefattar godsmottagning, lagerhållning, plock till produktion, reservdelshantering och tunggodspackning. Quintus Technologies söker en resultatorienterad och engagerad ledare som gillar att skapa struktur och att arbeta med utveckling av logistikverksamheten tillsammans med sitt team.

Materialhanteringschefen hos oss är en ny roll, där du har personalansvar för ca 8 personer. Du har det dagliga ansvaret för materialhantering och lagerverksamheten, vilket innefattar hälsa och säkerhet, personal, kvalitet, leverans, utrustning och budget. Vi är ett företag i tillväxt och du blir en viktig kugge i vår verksamhet och kommer arbeta med både den dagliga styrningen och strategiska initiativ för att effektivisera verksamheten. Du som Materialhanteringschef rapporterar till Logistikchefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 
  • Du ansvarar för arbetsmiljön i vår logistikverksamhet.
  • Du ansvarar för utrustning kopplat till lager och materialhantering.
  • Du resursplanerar, utvecklar vår personal och ser till att kompetensnivån är i linje med de ställda kraven.
  • Du ansvarar för att leveranser sker i tid, till rätt kvalitet och att vi utvecklar materialflödet och processer.
  • Du ansvar för att det finns uppdaterade processer och instruktioner.

Dina erfarenheter och egenskaper

Du är en närvarande chef som skapar delaktighet och teamkänsla i gruppen. Att driva förbättringsprojekt är naturligt för dig. Under året kommer vi att skifta ERP-system till MS Dynamics 365, där du kommer att vara en viktig deltagare i vår organisation.  Vi är ett internationellt företag så du behöver kunna hantera både svenska och engelska både i skrift och tal. Vi värdesätter att du har en bra kommunikationsförmåga för att få med dig ditt team på vår tillväxtresa.

Du har en civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat som ledare med budgetansvar, helst på ett tillverkande företag. Du har arbetat i ERP/affärssystem tidigare och är van vid att definiera KPIer och jobba med uppföljning.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Best Bemanning
Låter detta intressant? Sök redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Sök tjänsten här: Materialhanteringschef Ansök senast: 2022-05-28.