15 September, 2022

Career

Verkstadschef

Quintus Technologies står just nu inför en spännande tid med hög tillväxt och ökade produktionsvolymer, och vi kommer därför att driva många projekt i produktionen för att utveckla, effektivisera och uppgradera vår verksamhet. I samband med detta behöver vi därför rekrytera en Verkstadschef.

I rollen som Verkstadschef har du personalansvar för ca 30 kompetenta medarbetare och det övergripande ansvaret för den dagliga driften och leveranser till kunder. I rollen ingår budgetansvar och du ansvarar för arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet samt utveckling av verksamheten tillsammans med Produktionschefen, som du också rapporterar till.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda och motivera produktionspersonal
  • Operativ daglig uppföljning och styrning
  • Uppföljning av nyckeltal och förbättringar
  • Uppföljning av budget, leveranser och produktionsplaner
  • Resursplanering och kompetensutveckling av personal
  • Genomförande av aktiviteter för att förbättra kvalitet och produktivitet samt identifiera och implementera ständiga förbättringar

Vem är du?
Vi tror att du är en stark och trygg ledare som brinner för att leda en operativ verksamhet där tempot är högt och utveckling och effektivisering står i fokus. För att passa i rollen tror vi du har en grundläggande teknisk utbildning från universitet eller högskola och att du tidigare har arbetat i en ledande roll inom verkstadsindustrin. Produktionsfilosofier som Lean och metoder som standardisering, daglig styrning, 5S är för dig väl bekanta och du har både erfarenhet av och ett genuint intresse för att driva förändrings- och förbättringsarbeten.

Eftersom vi är ett internationellt bolag så du behöver du behärska både det svenska och det engelska språket väl.

Som person är du engagerad, strukturerad och tydlig i din kommunikation och du vågar stå för dina beslut. Du är prestigelös, involverande och föregår med gott exempel i vardagen för att utveckla en positiv och säker kultur.

Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete i ett starkt världsledande företag med korta beslutsvägar. Här får du leda och utveckla ett högpresterande verkstadsteam och tillsammans med övriga chefer i bolaget arbeta för att utveckla Quintus in i framtiden.

Låter detta intressant?

Vi berättar gärna mer! Kontakta ansvarig rekryterare Anna Hemmingsson på Norén & Lindholm, telefon 070-77 88 135 eller anna@norenlindholm.se. Din ansökan registrerar du så snart som möjligt, dock senast 30 september på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Norén & Lindholm använder tester i rekryteringsprocessen och dessa tar ungefär 10 minuter vardera att göra.

Välkommen med din ansökan här: Verkstadschef